Arınçın hayali Köşk mü?

  • Home
  • Arınçın hayali Köşk mü?
Arınçın hayali Köşk mü?
Erdoğan son dedi ama Arınç öyle demiyor. Arınç'ın bu hesabı Köşk tartışmalarını da alevlendirecek gibi. İşte o sözler;Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Demokratik Açılım'' çalışmasına ilişkin olarak, ''Önümüzdeki seçimin sonucu ne olacaksa olacak, ama biz doğru bildiğimiz bu işi mutlaka başarmaya devam edeceğiz'' dedi.

Bülent Arınç, CNN Türk'te canlı yayınlanan ''Tecrübe Konuşuyor'' programına katılarak soruları yanıtladı. Bülent Arınç, söz delaware seo lerinin başında DİSK Genel Başkanı Çelebi'nin uğradığı silahlı saldırıyı kınayarak, Çelebi'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

28 Şubat sürecinin AK Parti'nin kuruluşuna etkisine ilişkin soruyu yanıtlayan Arınç, 28 Şubat'ın Türk siyasi hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve bu dönemde özgürlüklerin önemli ölçüde zedelendiğini, siyaset kurumuna ve seçilmişlere karşı çok büyük engeller çıkarıldığını gördüklerini söyledi.

ARINÇ'IN ERBAKAN DÜŞÜ

Arınç, bu dönemde Refah Partisi'nin ardından Fazilet Partisi'nin kapatılmasının Türkiye'deki reel siyaset, etkili ve yetkili çevreler, bu çevrelerin ne yapmak istedikleri, ne yapabilecekleri konusunda kendilerini düşündürdüğünü ifade etti. Arınç, 'Ben şahsen o zamana kadar halktan oyu alıp, parlamentoya girdiğimizde işin biteceğini düşünüyordum. Hele bir iktidar olsak, hele bir Sayın Erbakan Başbakan olsa kendi düşüncemize, siyasi programımıza uygun bir icraat yapabileceğimizi ve uygulayabileceğimizi düşünmüştüm'' dedi.

Saadet Partisi'yle aralarında görüş farkları bulunduğunu bunun için bu partide yer almak yerine AK Parti'yi kurduklarını anlatan Arınç, AK Parti'nin icraatlarının bu farkları ortaya koyduğunu söyledi. Arınç farkların ilk kez 28 Şubat sürecinde ortaya çıktığını, müdahalelere sessiz kalamayacaklarını bu süreçte dile getirdiklerini kaydetti.

ERDOĞAN'IN ASKERLE İLGİLİ
DÜŞÜNCELERİ ÇOK DEĞİŞMİŞ!
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim