Size bu bahaneyle yaklaşana dikkat!

  • Home
  • Size bu bahaneyle yaklaşana dikkat!
Size bu bahaneyle yaklaşana dikkat!
İran uyruklu şahıslar öyle güzel bir bahane bulmuşlar ki!.. Yanınızdan ayrıldığında paranızın çalındığının bile farkında olmuyorsunuz. Abone ol

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde adres sorma, en büyük para birimi sorma ve döviz bozdurma bahanesi ile vatandaşlara yaklaşan hipnozla vajinismus tedavisi ve tırnakçılık sureti ile hırsızlık yapan İran uyruklu 2'si çocuk 9 kişilik şebekeye baskın düzenledi.

Ankara Emniyeti Asayış Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucunda tırnakçılık sureti ile hırsızlık olayı gerçekleştiren İran uyruklu şahısların aileleri ile birlikte sahte pasaport ve kaçak yollardan Türkiye'ye giriş yaptıklarını, İstanbul'dan kiraladıkları araçlarla Ankara'ya gelerek Kızılcıhamam ilçesinde ev kiraladıklarını tespit etti.

Polis ekipleri, İran uyruklu şahısların Kızılcıhamam'da kaldıkları 3 adrese eş zamanlı olarak baskın düzenledi.

Yapılan baskında, İran uyruklu A.F, E.M, S.B, E.A, F.M, M.R, H.R, H.G ve M.A yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan kişilerin emniyette yapılan sorgulamalarında ilginç çalışma yöntemleri de tespit edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim