Kadınların futbol ilgisi arttı

  • Home
  • Kadınların futbol ilgisi arttı
Kadınların futbol ilgisi arttı
Erkek sporu olarak bilinen futbola kadınların ilgisi artıyor. Keçiörenli liseli bir kız öğrenci UEFA kupasına katılacakAbone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

Futbol artık kadınların da sporu. Keçiören Bağlumspor bayan futbol takımında top koşturan Nazmiye Aytop İsviçre’de düzenlenecek UEFA kupasına katılacak U15 Bayan Milli Takım Kadrosuna çağrıldı.
< avukat reklam br>Bağlum Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi olan Nazmiye Aytop, Bayan Milli Takımı Teknik Direktörü Hamdi Aslan’ın izlemesi sonucunda katıldığı İstanbul Silivri Klasis Otel’deki 3 günlük kamp çalışmasının ardından 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Hedefinin daha büyük başarılara imza atmak olduğunu belirten Nazmiye Aytop, İsviçre’ye gitmeden önce Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören Bağlumspor Kulübü Başkanı Reşat Özcan’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milli futbolcuyu makamında kabul eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Nazmiye’ye başarılar dileyerek onun bu başarısından Keçiörenliler olarak gurur duyduklarını belirterek “Keçiörenliler olarak Nazmiye’nin yanındayız, arkasındayız. Onun başarısı hepimizi mutlu ediyor” dedi.

Bağlum’un Keçiören’e bağlanmasının ardından Keçiören’in desteğiyle başarılarını artıran ve genç bir futbolcuyu milli takıma göndermenin sevincini yaşayan Keçiören Bağlumspor’da şimdi yeni hedef 2. ligde başarılı olmak ve milli takıma en az iki oyuncu daha göndermek olarak belirlendi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim