Bu kafaya verilen rapor şok etti!

  • Home
  • Bu kafaya verilen rapor şok etti!
Bu kafaya verilen rapor şok etti!
Trafik kazası geçirdi. 3 ameliya oldu. Kafatasının üçte biri alındı. Alnı çöktü. İşte atıldı. Sağlık raporu almak isteyince şok oldu!Abone olTrabzon'da geçen yıl geçirdiği trafik kazasında kafatasınının üçte birini kaybeden Veysel Kandemir, malulen emeklilik için yaptığı başvur pansiyon reklam u sonrasında sağlıklı olduğu yönünde rapor verilmesi üzerine şaşkına döndü.

Rapor sonrası malulen emeklilik umudu da sona eren Kandemir, "Çalışamıyorum. Hiçbir gelirim yok. 2 çocuğum ve eşimle ortada kaldım. Bir çocuğum okula gidiyor. Tedavi olmam lazım, olamıyorum" diyerek yardım istedi.

KAFASININ ÜÇTE BİRİNİ KAYYBETTİ

Feci kaza geçen yıl 30 Mayıs'ta Trabzon Havalimanı mevkinde bir servis minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana geldi. Metal işleme fabrikasının işçilerini taşıyan minibüste bulunan 32 yaşındaki Veysel Kandemir de, 2 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığı kazada başından ağır darbe alarak hastanelik oldu. Günlerce yoğun bakım ünitesinde kalan, 3 ameliyat geçiren, kafatasının üçte birini kaybeden Veysel Kandemir'in, alnının üst kısmında da 6 milimetrelik çöküntü meydana geldi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim