Bu uyarılara uyun, evinize hırsız girmesin!

  • Home
  • Bu uyarılara uyun, evinize hırsız girmesin!
Bu uyarılara uyun, evinize hırsız girmesin!
Polis hırsızdan bıktı. O yüzden kapı kapı dolaşıp uyarılarda bulunuyor. Bu uyarılarla hırsızlıklar azaldı. Siz de bir gözatın!Abone ol

Adana'da hırsızlık olaylarını azaltmak isteyen polis, vatandaşları her fırsatta daha duyarlı olmaya çağırıyor. Polislerin ev ziyaretlerinde yaşadıkları ise dinleyenleri tebessüm ettiriyor.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Pol idaho seo islik Bürosu'nun 85 motorize ekibi, yaklaşık bir aydan bu yana 100. Yıl, Belediye Evleri ile 2000 Evler ve Yurt mahallelerinde kapı kapı dolaşıp vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyarıyor. Hırsızlık olaylarında daha önce yaşanan tecrübeleri ev sahiplerine aktaran polisler, uygulama sonucu olayların azalmasını umduklarını dile getiriyor. Zili her çalana kapının açılmasının yanlışlığını anlatan polislerin bu sırada yaşadıkları ilginç anılar da gün yüzüne çıkıyor.

'KİM O' 'AÇ HIRSIZ'

Bir polis memuru zili çaldığında "Kim o" diye soran kişiye "Hırsız" denmesine rağmen kapının açıldığını, bazı ev sahiplerinin ise "Kızım, anahtar saksının içinde, yemeğin dolapta ısıt ye." gibi notları kapıya iliştirdiklerine şahit olduklarını tebessüm ederek anlattı.

Yurt mahallesinde 200 apartmanı gezen polislerin uygulamasından mutlu olduklarını söyleyen ev sahipleri ise daha duyarlı olmaya çalışacaklarını söyledi. Bu arada Toplum Destekli Büro Amirliği'nde görevli polisler, günün her saatinde vatandaşların kendilerine ulaşması için telefonlarının yazılı olduğu kartvizit de dağıtıyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim