Kocanın gözü önünde tecavüz!

  • Home
  • Kocanın gözü önünde tecavüz!
Kocanın gözü önünde tecavüz!
Otoyol üzerinde karı koca araba beklerken kaçırıldılar. Ormanlık alana götürülen çift ağaca bağlandı. Kadına kocanın önünde sabaha kadar tecavüz edildi. Abone ol

Aydın´ın Çine İlçesi´nde, kendilerini silah zoruyla kaçıran üç kişi tarafından eşine ormanlık alanda gözü önünde tecavüz hostel reklam edildiğini ileri süren bedensel engelli devlet memuru Z.H. zanlıların elini kolunu sallayarak gezmesine isyan etti. Z.H., gerekirse, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi´ne (AİHM) başvurarak, haklarını arayacaklarını söyledi.

İzmir, Bergama Anadolu Lisesi´nde engelli kadrosunda memur olarak çalışan Z.H. (31) ile kendisi gibi Bergama İsmail Hakkı Pamukçu İlköğretim Okulu´nda memur olan eşi A.İ.H.´nin (23) tayinleri, geçen yıl Muğla´ın Yatağan İlçesi´ne çıktı.

AYDIN KARAYOLU ÜZERİNDE KAÇIRILDILAR

Sol kolu olmayan ve bacakları tutmayan engelli Z.H. ile eşi A.İ.H., Yatağan´a taşındı. 14 Eylül 2008 tarihinde. Z.H. ve A.İ.H., Aydın´daki akrabalarını ziyarete gitti. Aynı gün dönüş için, Aydın-Muğla Karayolu üzerinde otobüs beklerken çift, iddiaya göre yanlarına gelen silahlı iki kişi tarafından bir kamyona bindirilerek kaçırıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim