Savcıdan Hülya Avşar açıklaması

  • Home
  • Savcıdan Hülya Avşar açıklaması
Savcıdan Hülya Avşar açıklaması
Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır, Hülya Avşar'a "Türk müsün Kürt müsün" sorusu sordu mu? Savcıdan açıklama geldiAbone ol

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır, Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan röportaj üzerine hakkında önce soruşturma açtığı sonra da takipsizlik kara alabama seo rı verdiği Hülya Avşar'a ifadesinin alınması sırasında "Türk müsün Kürt müsün" diye bir soru sormadığını açıkladı.

Savcı Ali Çakır, Hülya Avşar'a televizyon programı yapılacağına dair hiç bir söz de vermediğini söyledi. Ali Çakır, yazılı açıklama yaptı. Kamuoyuna hitaben yapılan açıklama şöyle:

"Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Hülya Avşar ile alakalı soruşturma konusu, bazı medya kuruluşlarınca içeriği saptırılarak, kamuoyunda maksatlı, tasarlanmış ve tarafgir yapıldığına ilişkin kanı oluşturulmak istenmektedir. Cumhuriyet Savcıları'nca başlatılan soruşturmalar, yasal gereklilik olarak resen veya ihbara dayalı olarak yapılmaktadır. Hülya Avşar'ın 24-25 Ağustos'ta Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan söyleşisi, yapılan ihbarlar nedeniyle ele alınarak soruşturmaya değer görülmüştür.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim