Üst geçitten geçmedi canından oldu

  • Home
  • Üst geçitten geçmedi canından oldu
Üst geçitten geçmedi canından oldu
yoldaki bariyerleri aşarak karşıya geçmeye çalışan yaşlı hasta, bir taksinin çarpması sonucu öldü. Abone olAntalya'da hastane dönüşü üst geçidi kullanmak yerine, yoldaki bariyerleri aşarak karşıya geçmeye çalışan yaşlı hasta, bir taksinin çarpması sonucu öldü. multi language seo

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bünyamin Dumancı'nın kullandığı 07 T 0742 plakalı taksi, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin önündeki Dumlupınar Bulvarı'nda karşıya geçmek için yoldaki bariyerlerden atlayan Yusuf Gürbüzer'e (73) çarptı. Yaşlı hasta olay yerinde yaşamını yitirdi.

YENİ ÜST GEÇİT TALEBİ

Gürbüzer'in karşıya geçmek için kullandığı bulvardaki bariyerler, yaklaşık 100 metre ilerideki üst geçidin kullanılması için yazılı uyarılara karşın, hastaneye gelen hastalar ve vatandaşlar tarafından sürekli kullanılıyor. Hastanenin ana giriş kapısına uzak olması nedeniyle geçidi kullanamadıklarını savunan bazı vatandaşlar, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ana giriş kapısına yakın yeni bir üst geçit yapılması talebinde bulundular.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim