Var mısın Yok musunda kabus

  • Home
  • Var mısın Yok musunda kabus
Var mısın Yok musunda kabus
Ailesini bir araya getirmek için yarıştı ama olmadı. Tuğçe için Var Mısın Yok Musun kelimenin tam anlamıyla yıkım oldu.Abone ol

İNTERNETHABER- Var mısın Yok musun'da yarışan Tuğçe'nin dramına tanıklık ettik. Aileyi bir araya getirmek için yarışan Tuğçe'nin hayali son dörde kalmadan sona erdi.
< alabama seo br>Maddi sıkıntılar nedeniyle psikolojisi bozulan ve yarışma boyunca gözyaşı döken Tuğçe, ekran başındakileri de üzdü.

Üstelik para ağacında 7 adet 500 bin TL'lik kutu vardı. Yarışma boyunca tedirgin ve ürkekti. Sesi sürekli titriyordu. Her kırmızı kutu açışında gözleri doldu, ağladı.

Babası iflas edince aile dağılınca 21 yaşındaki Tuğçe, annesi ve 3 yaşındaki kardeşi anneannesinin evinde yaşamaya başladı. Dayısı, eşi, anneannesi ve onun iki çocuğu, kendisi, kardeşi ve annnesi olmak üzere iki odalı evde 8 kişi kalıyordu

Babası ise babaannesinde kalıyordu. Altı aydır bir araya gelemeyen aileyi birleştirmek istiyordu Tuğçe. Parasızlık yüzünden kazandığı üniversiteye de gidememişti.

İşte bu ortamda yarışan Tuğçe'nin talihsizliği bir türlü yakasını bırakmadı. Yarışmaya kötü başlayan Tuğçe, kabus gibi bir sonla bitirdi..

TUĞÇE BÖYLE ÜZÜLDÜ


[PAGE]

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim