O düellonun mahkeme sonucu

  • Home
  • O düellonun mahkeme sonucu
O düellonun mahkeme sonucu
Uğur Dündar'ın yönettiği Arena programı ve Kılıçdaroğlu'nu dava eden Gökçek'e mahkemeden kötü haber...Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER ÖZEL
ANKARA-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'e kötü haber. Kılıçdaroğlu'na açtığı davayı kaybetti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğ ebay seo lu'nun doğalgaz abonelerinden fazla para alındığı iddiaları üzerine Uğur Dündar'ın Arena programında karşı karşıya gelmişti. Gökçek-Kılıçdaroğlu düellosi olarak basına yansıyan tartışma programı Gökçek tarafından mahkemeye taşındı. Gökçek, programda kendisine söz verilmediği, hakaret edildiği, haksız isnatlarda bulunulduğu iddialarıyla hem Kılıçdaroğlu hem program yapımcısı Uğur Dündar, hem de programın yayınlandığı televizyondan tazminat talep etti.

Davanın görüldüğü 11'inci Asliye Mahkemesi bugün karar verdi. İlk olarak İNTERNETHABER'in duyurduğu sonuca göre mahkeme Gökçek'in tazminat talebini reddetti. Tartışma programının ardından "Düello'yu Gökçek'in kaybettiği" yorumları yapılmıştı. Bu yorumların ardından Gökçek mahkemede de kaybetmiş oldu.

HAKSIZLIĞI ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu, dava sonucunu avukatından öğrendikten sonra kararı İNTERNETHABER'e değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de haklıların her zaman kazandığı, yargının bu kararı ile bir kez daha görülmüştür. Melih Gökçek'in söylemleri ve iddialarının asılsız, yanlış olduğu da ortaya çıkmıştır" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim