Erdoğan yazdı Baykal beğenmedi

  • Home
  • Erdoğan yazdı Baykal beğenmedi
Erdoğan yazdı Baykal beğenmedi
Baykal evinde olunca CHP'ye gönderilen mektup, kurmaylar tarafından Baykal'a ulaştırıldı. Baykal mektubu okudu ve...Abone olZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER/ANKARA

Başbakan Erdoğan'ın iki hafta önce sözünü verdiği, "CHP liderine davet mektubu" özel kuryeyle CHP Genel Merkezi'ne buradan da partililerce; soğuk algınlığı nedeniyle evinde dinlenmekte olan Baykal'a ulaştırıldı. Baykal, kendisine gönderilen, tek sayfalık mektuptan tatmin arkansas seo olmadı. Baykal'ın, Başbakan'a yazılı olarak ret yanıtı vermesi bekliniyor.

Başbakanlık'tan özel kuryeyle CHP Genel Merkezine gönderilen mektup, evinde bulunan Baykal'a kurmayları aracığıyla ulaştırıldı. O saatten sonra yoğun bir telefon trafiğine maruz kalacağına düşenen CHP lideri Baykal, evindeki telefonun fişini bir süreliğine çekti, cep telefonuna cevap vermedi. Baykal'a, bu sırada sadece Star Televizyonu Ankara Temsilcisi Murat Çelik ulaştı. Baykal, Çelik'e "mektubu henüz okumadığını" söyledi. Bu görüşmeden sonra telefonlarını kapatan Baykal, mektubu okudu ve haberleri izledikten sonra mektubun içeriğini önce kurmaylarıyla sonra da Çelik'le paylaştı.

MEKTUP BİR SAYFA VE ERDOĞAN İMZALI

Baykal, bir sayfalık mektupta Başbakan'ın özel imzasının bulunduğunu; içeriğinde beklediğinin aksine açılıma ilişkin herhangi bir ipucu ve bilgi içermediğini söyledi.

DOLU OLMAZSA RET EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Baykal'ın mektubun gönderileceğini öğrendiği tarihten itibaren; Erdoğan'dan açılımla ilgili tatmin edici bir bilgi içermeyen mektup istemediğini açıklamıştı. Mektubun sadece davet içermesi, olası bir görüşmede neler konuşulacağına dair bilgiler bulunmaması; açılımın yol haritasının anlatılmaması halinde görüşmeyi kabul etmeyi düşünmediğini yakın kurmayları ile de paylaşmıştı.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim