Bu adamın öyle bir iddiası var ki

  • Home
  • Bu adamın öyle bir iddiası var ki
Bu adamın öyle bir iddiası var ki
Adı Ray Kurzweil. Gelecekbilimci. Forbes dergisi onu "en büyük düşünce makinesi" diye tanımlıyor. Bu adamın iddiaları akılları zorluyor...Abone olGelecekbilimci, mucit, yazar, girişimci Ray Kurzweil... Dünyaca ünlü Forbes dergisi onu en büyük düşünce makinesi olarak tanımlıyor. Bir diğer deyişle çağın Einstein'ı... İddiasını göze alırs seo company ak ona "ölümsüz adam" demek de doğru olacak.

YAŞAYAN EN ZEKİ GELECEKBİLİMCİ Bill Gates’in “yaşayan en zeki gelecekbilimcisi” diye tanımladığı ve Forbes Dergisi’nin “en büyük düşünce makinesi” ilan ettiği Ray Kurzweil yapay zekadan sağlık teknolojilerine birçok konuda uzman. Hem bilim, hem de bilimkurgu çevrelerinde “dahi” olarak görülüyor. Bazı bilim çevrelerinde, kurgu-bilim aleminde ‘deha’ gözüyle bakılan Raymond (Ray) Kurzweil 1948’de New York’ta doğdu. Saygın Massachusetts Institute of Technology (MIT) de bilgisayar bilimleri ve edebiyat alanında eğitim gördükten sonra mezun oldu. 35 yıldır dünya gündeminden düşmeyen Kurzweil, görme engelliler için geliştirdiği okuma makinesiyle 1998’de ABD’de Yılın Mucidi seçildi ve “Thomas Edison’ın veliahtı” diye övüldü.

Ray Kurzweil, New York'ta düzenlenen "The Singularity Summit" toplantılarında konuştu. “Ölümsüzlük Zirvesi” de denebilecek bu toplantılar sırasında Kurzweil, kendinden çok emin bir şekilde "120-150 yıl yaşacağını" iddia etti.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ
Whatsapp İletişim