Erdoğanın yol haritası Baykalda!

  • Home
  • Erdoğanın yol haritası Baykalda!
Erdoğanın yol haritası Baykalda!
Başbakan Erdoğan dün Baykal'a bir mektup gönderdi. Şimdi onun cevabını bekliyor. Çünkü o cevaba göre yol haritası belirlenecek. Abone ol

Başbakan Recep Erdoğan, "demokratik açılım" sürecine ilişkin, dün akşam itibariyle ana muhalefet partisine bir mektup yazdığını belirterek, bu mektuba nasıl bir cevap geleceğini bilemediğini söyledi.

Gazetecilerin soruların yanıtlayan E new jersey seo rdoğan, "demokratik açılım" süreciyle ilgili sorular üzerine "demokratik açılım" çalışmalarının içeriğini, parlamentodaki görüşmelere esnasında açıklamaya başlayacaklarını belirtti.

ÖNCE BAYKAL'DAN CEVAP GELSİN

Erdoğan, "Dün akşam itibariyle ana muhalefet partisi liderine bir mektup yazdım ve bu mektubuma nasıl bir cevap geleceğini bilemiyorum. Bu mektuba gelecek cevaptan sonra parlamentodaki demokratik açılımla ilgili görüşmenin tarihini belirlemek istiyoruz" diye konuştu.

"Milletin de bu projeye sahip olduğu inancıyla milletvekilleriyle görüşmek ve azami bir mutabakatla parlamentodan çıkarmak ve Türkiye genelinde halka bütün incelikleriyle anlatmak istediklerini" ifade eden Erdoğan, "Bu konuyu tek bir başlığa indirgeme gayretleri de var. Bunun bir milli birlik süreci, milli birlik projesi, hatta bunun bir paket olmadığını ısrarla, defaatle söyledim. Farklı yere çekmek isteyenler var. Bu demokratik açılım sürecinde en önemli konumuz terör sorununun çözüme kavuşturmak. Burada mücadelemizi şu ana kadar sürdürdüğümüz gibi aynı kararlılıkla devam ettireceğiz" diye konuştu.

AZINLIKLARIN DA SORUNLARI VAR



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim