Özür dilemezlerse, dava açacağim

  • Home
  • Özür dilemezlerse, dava açacağim
Özür dilemezlerse, dava açacağim
Bir televizyon programında söylediklerinin basına yanlış aksetmesinden incinen Tuluğ Çizgen olayı mahkemeye taşıyacak..Abone ol

Kanal T’de yayınlanan Magazinkolik programına katılarak açıklama yapan Tulu Çizgen özellikle Ntv’de yayınlanan “Güzel Haberler” programında Müjde Ar’ın hakkında yaptığı yoruma çok üzüldüğünü belirterek, “Özür dilemezlerse dava açacağım” dedi.

Birkaç gün önce “Orada Neler minesota seo Oluyor” programına konuk olan Tuluğ Çizgen; o programdaki sohbet sırasında anlattığı olayları espirilerle ve şakalarla süslediğini, bunu hoşluk ve eğlence olsun diye yaptığını, fakat sözlerinin cımbızla ayıklanarak çarpıtıldığını belirtti.

Eski eşinin kendinden 17 yaş genç olduğunu söyleyen Tuluğ Çizgen, "Ama bu 25 sene önceydi.Ben vakitsiz para yedirdim" dedi. Eski eşine söylediği "Aman kızı hamile bırakma" uyarısının boşandıktan sonra aralarında bir ilişki olmadığı dönemlerde olduğunun anlatan Çizgen "Bunları söylediğimde abla-kardeş gibiydik" dedi.

Kanal T’de yayınlanan Magazinkolik programında konuya açıklık getiren Çizgen: Ntv’de yayınlanan “Güzel Haberler” programında “Sözlerimin cımbızla ayıklanarak, sübyancı olarak lanse edilmeme beni çok üzdüm. Bir de Müjde Ar anlattığım bir altına kaçırma olayını kastederek “O zaten genç kızlığında da altına işerdi” deyince çok gücüme gitti. Eğer özür dilemezlerse dava açacağım” dedi. “Üstelik bu cımbızla ayıklanmış sözleri güfte yapıp şarkı olarak söylediler, bu dakikalarca sürdü, çok incindim” diye devam eden Tuluğ Çizgen, hakkında yapılan şaka ve esprilerin haysiyet ve onur kırıcı boyutlara ulaştığını sözlerine ekledi.

www.magazinkolik.com



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim