Kameralar o an kayıttaydı

  • Home
  • Kameralar o an kayıttaydı
Kameralar o an kayıttaydı
Üniversite öğrencisi genç kızdan ilginç bir soygun girişimi. Son günlerin çok konuşulan ürünü kıza ilham kaynağı oldu.Abone ol

Sivas'ta müşteri gibi davranarak girdiği bir kuyumcunun sahibini biber gazıyla etkisiz hale getiren üniversite öğrencisi genç kız, iş yerinden çaldığı 2 bilezikle kaçarken çarşı esnafı tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam kent merkezindeki Paşa Camii Kuyumcular Çarşısı vajinismusta hipnoz tedavisi 'nda Nebi Y. ile oğulları Muhammet ve İbrahim Y'ye ait kuyumcuya giren R.A. (24), müşteri gibi davranarak iş yeri sahibi Muhammet Y'ye bilezik ve yüzüklerin fiyatlarını sordu.

BİBER GAZINI YÜZÜNE SIKTI

Takıları inceleyen R.A, iş yeri sahibinin kendisinden şüphelenmesi üzerine panikleyerek, çantasından çıkardığı ''biber gazını'' iş yeri sahibi Muhammet Y'nin yüzüne sıkarak etkisiz hale getirdi. R.A, iş yerinden aldığı 2 bilezikle kaçmaya başladı.

İş yeri sahibinin bağırması üzerine hırsızlık olduğunu fark eden çevredeki iş yeri sahipleri, 2 bilezikle kaçmaya çalışan genç kızı çarşının çıkışında yakalandı ve polise teslim etti.

DEDESİNE YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen genç kızın, polise verdiği ifadesinde, ailesinin yaşadığı maddi sıkıntıları çözmek için hırsızlık yapmaya kalkıştığını söyledi öğrenildi.

Ailelerinin masraflarını emekli olan dedelerinin karşıladığı ve son dönemlerde masraflarını karşılamakta zorlanan dedesinin bin 500 TL civarında borçlandığını anlatan R.A, dedesinin borçlarını ödemek için hırsızlık girişiminde bulunduğunu ifade ettiği kaydedildi.

R.A'nın biber gazını hırsızlık olayı için değil kendini korumak için satın aldığını söylediği de belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim