Cristian Baroniden başarı reçetesi

  • Home
  • Cristian Baroniden başarı reçetesi
Cristian Baroniden başarı reçetesi
Fenerbahçe'nin Emre ile birlikte takımın adeta sigortası durumunda. Cristian Baroni başarının sırrını anlattı.Abone olFenerbahçe'nin orta saha futbolcusu Brezilyalı Cristian Baroni, sezona üst üste 8 galibiyetle başlamanın büyük bir başarı olduğunu belirterek, bu başarının sırrını çok çalışmak olarak gösterdi.

ÇOK ÇALIŞMA

Cristian, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, iyi çalıştıklarını, takım ve bireysel olarak kendiler turist tanıtım ini geliştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, ''Başarımızın sırrı çok çalışmak. Sezon başında böyle bir başlangıç yapmak kolay değil. Çünkü, bütün takımlar sezona çok istekli ve güçlü giriyor. Fakat biz iyi çalıştığımız, rakiplerimizden daha fazla istekli olduğumuz için, saha içinde ve saha dışında fedakarlık yaptığımız için bu başarı geldi'' diye konuştu.

EMRE İLE UYUMU

Emre Belözoğlu ile uyum içinde oynadıklarını kaydeden Cristian, şöyle devam etti:

''Bizim oynadığımız pozisyon oldukça önemli. Gerek atağa çıkarken gerek rakip takımın ataklarını engelleme konusunda en önemli rol bize düşüyor. Bizim öncelikle rakibin ataklarını engellememiz, daha sonra da ataklarımızı doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Aynı zamanda bizim topu oyun kurgumuz içindeki en önemli oyuncu Alex'e düzgün bir şekilde aktarmamız gerekiyor ki o da her zaman yaptığı gibi topları en iyi şekilde öndeki futbolculara aktarsın. Bu yüzden özellikle bizim atağa çıkışlarda Alex'e yaptığımız katkı, aslında rakip karşısındaki etkinliğimiz açısından hayati önem taşıyor diye düşünüyorum. Tabii bunu yaparken savunmayı riske etmeden, atağa maksimum oranda destek vermemiz de çok önemli bir nokta. Bu da bizim gerek atak bakımından gerekse savunma bakımından önemimizi gösteriyor.''

TOP ÇALMASININ MAHARETİ



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim