Bu minübüs 8 kişiye mezar oldu

  • Home
  • Bu minübüs 8 kişiye mezar oldu
Bu minübüs 8 kişiye mezar oldu
Malatya'da minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 8 kişi öldü, 28 kişi de yaralandı.Abone ol

Malatya'dan Sivas yönüne giden, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 44 LS 496 plakalı minibüs, kara yolunun 20. kilometresinde şarampole yuvarlandı.

Olay yerinde 3, yaralıların hastaneye kaldırılması esnasında da yine 3 kişi yaş south california seo amını yitirirken,
Malatya Sağlık Müdürü Bayram Zengin, hastaneye sevk edilen 2 kişinin daha hayatını kaybettiğini belirtti. Zengin yaralı sayısını da 28 olarak açıkladı.

Minibüse çok sayıda yolcunun alındığını ifade eden Zengin, kazanın büyük olasılıkla buna bağlı gerçekleşmiş olabileceğini söyledi.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe de kaza sonrasında Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan 2'sinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Hastanelerde büyük yoğunluk olduğunu anlatan Boztepe, ''Yaralı yakınları ve bilgi almak isteyen vatandaşların gelmesi nedeniyle zaman zaman sıkışıklık da yaşanıyor'' dedi.

Bu arada, şarampole yuvarlanan Ramazan Yıldırım yönetimindeki 44 LS 496 plakalı minibüste bulunan yolcuların, Beydağı beldesindeki bir kınadan Sütlüce köyüne döndükleri öğrenildi.

Öte yandan, olay yerindeki 3 cesedin, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Malatya Adli Tıp morguna kaldırıldığı bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim