Kadınların topuğu caddeyi söktürdü!

  • Home
  • Kadınların topuğu caddeyi söktürdü!
Kadınların topuğu caddeyi söktürdü!
Kadınlar caddede yürürken sürekli topukları kırılıyordu. Belediye başkanı bu sorunu gözardı etmedi. Caddeyi söktü attı!Abone ol

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Arnavut kaldırımı döşeli caddelerde yürürken, ayakkabı topukları kırılan kadınların tepkisine kayıtsız kalmadı.

Sedefçi, Saraçlar Caddesi ve Ali Paşa Kapalı Çarşısı arkasındaki caddelerde yürürken bazı kadınların, ay google adwords akkabı topuklarının, taşların arasına girerek kırıldığını öğrenince, olaya kayıtsız kalamadığını ve caddelerin taşlarını tekrar elden geçirdiğini söyledi.

Saraçlar caddesinin ve diğer taşlarla döşenen caddelerin, yağmur suyu ve temizlik çalışmaları sırasında taşların arasındaki dolgununun zamanla aşındığını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:

''Taş döşediğimiz caddelerimizde, sağlam olsun diye taşların arasına kum karışımı çimento döküyoruz. Bazı caddelerdeki taşların arasındaki dolgu malzemeleri, yağmur suyu, süpürge ile temizlik ya da yıkama sırasında zamanla akıp gidiyor. Böyle olunca bazı kadınlarımızın topukları bu taşların arasına girip kırılıyor, tepkileri alınca hemen işe koyulduk. Tekrardan bu caddeleri dolduruyoruz.''

Türk kültüründe kadına saygının her zaman ön planda olduğunu bildiren Sedefçi, '' Kadınlar bizim anamızdır, baş tacımızdır, onlar ne isterse yapmaya hazırız. Onların sayesinde ben belediye başkanlığı seçimlerini kazandım. 6 bin kadınla, altın gününde beraber dostluk bağı kurdum, nasıl şimdi onları kırarım. Belki ayakkabı tamircilerini kızdırdık ama ne yapalım, kadınlar bizim için baş tacı'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim