İşkence yapıp pardon dediler

  • Home
  • İşkence yapıp pardon dediler
İşkence yapıp pardon dediler
9 yaşındaki çocuğa hırsızlık işkencesi yaptılar, "Pardon yanlışlık olmuş" deyip bıraktılar.Abone olGaziantep'te bir markette dolaştıktan sonra hiç birşey almadan çıkarken, hırsızlık yaptığı iddiası ile market görevlilerinin tuvalet temizlettirilip, şınav çektirilen çocuğun ailesi, adalet istiyor. Market sahipleri ise hırsızın o olmadığını söyleyerek özür bile dilemiş!

İddiaya göre 7 Ekim'de meydana gelen olay şöyle gelişti:
Şeref (42) ve Selma E. (35) çiftinin 3 erkek çocuğundan en küçüğü olan ve Şahinbey İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Enes E., sabah okula gitmek için evden çıktı ve evlerine yakın bir markete girdi. Bu sırada marketin güvenlik kamerasını izleyen görevli, bir çocuğun aldığı yiyecekleri çantasına koyduğunu gö yerel seo çalışması rünce güvenlik görevlisine hırsızlık ihbarında bulundu. Enes E., bir süre market içerisinde dolaştıktan sonra hiçbir şey almadan kapıdan çıkarken, kapıdaki güvenlik görevlisi hırsızlık yaptığı şüphesi ile küçük çocuğu yakalayıp market görevlilerine teslim etti. Sabah okula giderken annesinin beslenme çantasına koyduğu bisküvi, çikolata ve meyveli yoğurt çantasından çıkan Enes E, güvenlik görevlisi tarafından suçlanarak, marketin deposuna indirildi. Bir görevli depoda Enes E.'yi tek ayak üzerinde durdurup, şınav çektirdi, kirli tuvaleti temizlettirdi, ellerini başına koydurarak yere oturtup yürüttü ve karanlık bir yerde 3 saat kapalı tuttu. Saat 12.00 sıralarında market yöneticileri, küçük çocuğu bir görevli ile evine gönderdi. Görevli, Enes E.'nin babasına oğlunun hırsızlık yaptığını anlattı. Oğlunun yaşadıklarından habersiz baba Şeref E., oğlunun böyle bir şeyi kesinlikle yapmayacağını söyleyerek oğlu ile birlikte yeniden markete gitti.

Market yöneticileri ile birlikte güvenlik kamerası görüntülerini izleyen baba Şeref E., görüntülerdeki hırsızlığı yapan çocuğun kendi oğlu olmadığını ortaya çıkardı. Market yöneticileri, görüntüleri dikkatli bir şekilde izledikten sonra baba Şeref E. ile oğlu Enes'e, "Pardon bir yanlışlık olmuş" dedi.
Yaşadığı korku yüzünden marketteyken babasına kendisine yapılan işkenceyi anlatamayan Enes E., eve döndüğünde olanları annesine bildirdi. Bunun üzerine anne Selma E. durumu telefonla eşine anlattı ve böylece marketteki işkence gün yüzüne çıktı. Şeref Eryatar oğlu ile birlikte Karşıyaka Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve market görevlilerinin ifadesini aldı.

Baba Şeref ve anne Selma E. çocuklarının çaldığı iddia edilen yiyecekleri bakkaldan satın aldıklarını ifade ederek, "Olay sonrası Enes sokağa çıkamaz hale geldi. Kendisine ?hırsız' denilir düşüncesiyle okula bile gitmek istemedi. Yaşadıklarından çok etkilenmiş ve bir türlü unutamıyor. Karı- koca çalıştığımız için çocuğumuzun okulda beslenmesi için gerekli yiyecekleri bakkaldan alıyoruz ve geceden hazırlayıp çantasına koyuyoruz. Oğlumuza suçsuz yere işkence yapanlar hakkında gerekli işlemin yapılmasını istiyoruz" diye konuştular.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim