Edibe çocukken sakız çalardı!

  • Home
  • Edibe çocukken sakız çalardı!
Edibe çocukken sakız çalardı!
En son Kevin Costner skandalından sonra AKP MYK’sından çıkarılan Edibe Sözen Müjde Ar’ın da diline düştü.Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Müjde Ar NTV’de yayınlanan Güzel Haberler programında Edibe Sözen’in ortaokuldan arkadaşı olduğunu hatırlatarak, “O zaman mambo çikletler vardı. Onların içinden artist fotoğrafları çıkardı, b kentucky seo u da onları alır araklar evine götürürdü. Sonra Tarık Akan’ı beğenmeye başladı. Siyasete atılınca Tarık solcu diye vazgeçip bu arada Kevin’a sarmış” dedi.

Müjde Ar’ın programında Edibe Sözen’le ilgili sözleri şöyle:

- Bu kadın kısmını siyasete bulaştırmayacaksınız. Bu kadın milletini siyasete bulaştırınca mesele bu noktaya geliyor. Bence kadınlar evde otursunlar yünlerini örsünler. Ellerinin hamuruyla bu işlere karışmasınlar.

- Bu arada biraz dedikodu gibi olacak ama Edibe benim ortaokuldan arkadaşım. O zaman mambo çikletler vardı. Onların içinden artist fotoğrafları çıkardı, bu da onları alır araklar evine götürürdü.

- Sonra Tarık Akan’ı beğenmeye başladı. Siyasete atılınca Tarık solcu diye vazgeçip bu arada Kevin’a sarmış.

- Ama Kevin da yaşlanmış eski havası yok. Onun yerine Anjeline Jolie 96’ıncı çocuğunu evlat edinmek için Afrikalarda dolaşırken Brad Pitt barlarda geziyor, onu getirseydi de bizde sebeplenseydik. Ama napalım onun da zevki böyleymiş



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim