HSBCden gri fon yatırımı

  • Home
  • HSBCden gri fon yatırımı
HSBCden gri fon yatırımı
Özel Bankacılık ve Kurumsal müşterileri için hayata geçirdiği B Tipi Koruma Amaçlı yatırım fonu ''Gri Fon'' için talep toplanıyor. Abone ol

HSBC Bank'ın, Özel Bankacılık ve Kurumsal müşterileri için hayata geçirdiği B Tipi Koruma Amaçlı yatırım fonu ''Gri Fon'' için talep toplamaya başladığı bildirildi.

seo usa >HSBC'den yapılan yazılı açıklamada, bankanın Özel Bankacılık ve Kurumsal müşterileri için hayata geçirdiği B Tipi Koruma Amaçlı yatırım fonu ''Gri Fon'' için talep toplamaya başladığı belirtildi.

Petrol türevleri, altın ve gümüş gibi değerli madenler, demir-çelik ve bakır gibi sanayi üretiminde kullanılan metaller ve tarım ürünleri üzerine yatırım yapma fırsatı sunan Gri Fon'un, yatırımcılara aynı zamanda anapara koruma imkanı sunduğu kaydedildi.

Açıklamada, 12-16 Ekim 2009 tarihlerinde halka arzı gerçekleşecek olan Gri Fon ile minimum 5 milyon lira talep toplanması hedeflendiği ifade edildi.

HSBC Bank'ın, hayata geçirdiği yeni yatırım fonu Gri Fon ile Dow Jones – UBS Emtia Endeksi'nin yükselişine paralel olarak gerçekleşecek getiriye belirli bir oranda katılım yaratmayı ve vade sonuna kadar yatırımcısına en iyi gayret esasına dayanarak yüzde 100 anapara koruması sağlamayı planladığı vurgulandı.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim