Arkadaşının karısına tecavüze kalktı!

  • Home
  • Arkadaşının karısına tecavüze kalktı!
Arkadaşının karısına tecavüze kalktı!
Hem kapı komşusu, hem de arkadaşının karısına göz koyan adam eve bir bahaneyle girdi. Bıçakla tecavüze kalkıştı. Abone ol

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde, kapı komşusu olan arkadaşının dışarıda olduğu bir sırada evine giren evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki Süleyman Satur, 3 çocuk annesi 27 yaşındaki S.G.'ye tecavüze kalkıştı.

Satur, kadının çığlıkları üzerine evden kaçtı hostel reklam . Polisin takibi sonrasında yakalanan Satur, “S.G.'nin eşi benim arkadaşım olur. İyi görüşürüz. Onların evinde telefonumu şarjda unutmuştum, almaya gitmiştim” dedi. Satur, tutuklandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Tek katlı evden çığlıkların yükselmesi üzerine koşan komşuları, hurda deposunda çalışan eşi o sırada evde olmayan 3 çocuk annesi S.G.'yi elbiseleri yırtık ağlarken buldu.

S.G., eşinin arkadaşı olan Süleyman Satur'un, çocuklar uyurken evine gizlice girerek bıçak zoruyla kendisine tecavüz etmek istediğini ve direnince de pencereden kaçtığını söyledi.

Polise haber verilmesi üzerine ekipler eve gelerek inceleme yaptı. Polis tecavüz şüphelisinin eve pencere kilidini bıçakla zorlayıp açarak girdiğini belirledi. Ekipler kısa sürede Süleyman Satur'u yakalayarak gözaltına aldı. Satur iddiaları yalanlayarak, “S.G.'nin eşi benim arkadaşım olur. İyi görüşürüz. Onların evinde telefonumu şarjda unutmuştum onu almaya gitmiştim. Beni görünce korkup bağırdı, ben de kaçtım” dedi. Adliyeye sevk edilen Süleyman Satur, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim