Eşini dövdü kaçarken yere çakıldı

  • Home
  • Eşini dövdü kaçarken yere çakıldı
Eşini dövdü kaçarken yere çakıldı
Eşini dövdü, kayınbiraderi duydu. Ondan kaçmaya başladı. Çatıdan çatıya atlamaya kalktı ama başaramadı... Abone ol

Mersin'de eşini dövdüğü iddia edilen bir kişi, kayınbiraderinden kaçıp bir binadan başka bir binaya atlamak isterken 4. kattan düştü.

Alınan bilgiye göre, Abdülhamit K. (42) iddiaya göre sürekli dar indiana seo p ettiği 3 çocuk annesi eşi Hayat K'yı dün çıkan tartışmanın ardından tekrar dövdü. Hayat K. ise durumu kardeşi D.E.'ye bildirdi.

Bunun üzerine eniştesi A.K. ile görüşmek üzere Hal Mahallesi'ndeki ablasının evine gelen D.E., evde kimseyi bulamayınca mahallede dolaşmaya başladı. 6030 numaralı sokakta kayın biraderi D.E. ile karşılaşan Abdülhamit K., kaçmaya başladı.

Abdülhamit K. yaşanan kovalamacanın ardından aynı sokaktaki 4 katlı bir binanın çatısına çıktı. Bu sırada kayınbiraderinin de peşinden geldiğini gören Abdülhamit K. yan taraftaki bir başka apartmana atlamak istedi.

İki bina arasındaki bir metrelik mesafeden atlamayı başaramayan Abdülhamit K. yere çakıldı. 112 Acil Servis ekiplerince Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdülhamit K., tedavi altına alındı. D.E. ise Siteler Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Eşinden sürekli dayak yiyen Hayat K.'nın ise vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim