Türkiyeden İsraile ikinci şok

  • Home
  • Türkiyeden İsraile ikinci şok
Türkiyeden İsraile ikinci şok
Türkiye'deki tatbikata istenmeyen İsrail'e ikinci darbe.. Türkiye'nin aldığı yeni karar İsrail'de soğuk duş etkisi yaptı.Abone ol

İsrail'in katılacağı Anadolu Kartalı tatbikatının uluslararası bölümünü iptal eden Türkiye, Suriye ile ortak tatbikat yapma kararı aldı. İki ülke arasında güvenlik alanında işbirliği anlaşması da imzalan best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey acak.

İsrail'in katılacağı Anadolu Kartalı tatbikatının uluslararası bölümünü iptal eden Türkiye'nin Suriye ile geniş kapsamlı ortak tatbikat yapacağı bildirildi.

İptal edilen tatbikatla ilgili, ABD'den de bir açıklama geldi. Bakanlık Sözcüsü Philip Crowley, tatbikatın Türk Hükümeti'nin kararıyla ertelendiğini belirterek, "Davetli bir ülke için, son dakikada böyle bir tatbikatın katılımcı listesinden çıkarılması yakışık değil" diye konuştu.

ABD: YAKIŞIK DEĞİL

Dışişleri Bakanlığı'nda düzenlenen günlük basın toplantısında konuyla ilgili soruyu yanıtlayan Crowley, "Tatbikat, Türk Hükümetinin kararıyla ertelendi. Bir ülkenin davet edildiği ve daha sonra son dakikada davetli listesinden çıkarılıp çıkarılmadığı konusuna gelince, bizce herhangi bir ülke için, böyle bir tatbikatın katılımcı listesinden son dakikada çıkarılması yakışık değil" diye konuştu. Crowley, "bu ülkenin İsrail olup olmadığı" sorusuna, 'evet' yanıtını verdi.

"TÜRKİYE HİÇBİR ŞEYDEN ÇEKİNMİYOR"



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim