Türkeşin otel odasını o ayarladı

  • Home
  • Türkeşin otel odasını o ayarladı
Türkeşin otel odasını o ayarladı
Türkeş'in otel odalarında Ermeni temsilcilerle yaptığı görüşmeler tartışılıyor. İşte o buluşmayı ayarlayan kişi konuştu.Abone ol

Merhum Alparslan Türkeş'in Ermeni temsilcileriyle otel odalarında yaptığı görüşmeler polemik konusu oldu.. Otel odalarındaki bu görüş trapianto di capelli turchia meleri ayarlayan isim Samson Özarat, kritik buluşmanın perde arkasını anlattı.

Erdoğan'ın Bahçeli'ye 16 yıl önce yapılan bu görüşmeleri hatırlatması tartışmayı alevlendirdi. Eleştirdiği görüşme ise, Türkeş'in ABD'de Ermeni lobisinin önemli isimleriyle yaptığı temaslardı.

ABD VE FRANSA'DA BULUŞMA

Türkeş Şubat 1993 tarihinde ABD'ye düzenlediği seyahat tam 19 gün sürdü. Türkeş konakladığı Sheraton Carlton Oteli'nde Ermeni lobisinin etkili ismi Ross Vartion ve iki arkadaşıyla bir araya geldi. Türkeş'in görüşmeleri bununla sınırlı kalmadı. 1993'te Mart ayında Ter Petrosyan ile bir araya geldi.

Bu görüşmeyi ayarlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Ermenistan Temsilcisi Samson Özararat, CNN TÜRK'te 'Tecrübe Konuşuyor'da görüşmenin perde arkasını anlattı.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim