Tarihe tanıklık eden koltuklara talep çok!

  • Home
  • Tarihe tanıklık eden koltuklara talep çok!
Tarihe tanıklık eden koltuklara talep çok!
Abdullah Gül ve Serj Sarkisyan'ın oturduğu kristal taşlı koltuklar satılacak mı? Firma sahibi bu konuda kararını açıkladı. Abone ol

Türkiye'nin Ermenistan ile yaptığı futbol maçını izleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan için Bursalı bir firma tarafından hazırlanan Swarovski kristal taşlarla süslü koltuk takımını turkey hair transplant cost n, satışa çıkarılmayacağı bildirildi.

Firma sahibi Süleyman Kara, Bursa Atatürk Stadı'nda dün akşam oynanan maç için sponsor firmalar aracılığıyla şeref tribününün VIP salonunda kullanılmak üzere özel bir oturma grubu hazırladıklarını belirtti.

Oturma grubunun, iki ülkenin cumhurbaşkanı tarafından kullanıldığını kaydeden Kara, ''Statta, cumhurbaşkanlarının oturacağı kalitede koltuk lazımdı, biz de talep gelince elimizden geleni yaptık. Yetkililer de koltuklar nedeniyle teşekkür etti. Kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebildiysek, ne mutlu bize'' dedi.

Kara, salonda kullanıldıktan sonra ihtiyaç kalmaması ve bulunduğu ortamın uygun olmaması nedeniyle oturma grubunu geri aldıklarını ifade ederek, ''Koltukları, reklam için değil, ihtiyaca cevap vermek için hazırladık. Bu nedenle koltukları satmayı düşünmüyorum, evimde kullanacağım'' dedi.

Tamamen el işçiliğiyle büyük ölçüde rugan deri kullanılarak hazırlanan, Swarovski kristal taşlarla süslenen oturma grubunun toplam değeri, 10 bin dolar civarında bulunuyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim