Açılım Baykalın başına dert oldu

  • Home
  • Açılım Baykalın başına dert oldu
Açılım Baykalın başına dert oldu
Açılım Baykal'ın peşine düştü; bir türlü bırakmıyor. Altın Portakal Film Festivali'ne katılan Baykal bakın neler yaşadı..Abone ol

Kürt açılımı, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne de damgasını vurdu. İlk kez bir Kürt filmi, festivale davet edilirken; ka turkey hair transplant package panış gecesinde Baykal şoku yaşandı.

CHP lideri Baykal, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül ve kapanış törenine katıldı. Festivalde ilk kez bir Kürt filmi Mint Dit yarışma bölümüne seçildi. Filmin gösteriminde olaylar çıkarken, bazı katılımcılar protesto ederek salonu terketti.

DENİZ BAYKAL'A AHMET KAYA

CHP tarafından hazırlanan "Güneydoğu Raporu"nda adından hiç sözedilmeyen hatta bazı CHP'liler tarafından eleştirilen Ahmet Kaya, festivale Onur Ünlü'nün filmiyle katıldı.

Baykal'ın da katıldığı gecede, Ünlü'nün kısa filmi gösterildiği sırada fonda konuklara Ahmet Kaya dinletildi. Böylelikle Baykal; Erdoğan'ın "Ahmet Kaya'ya vefa göstermeyen Türkiye'nin şarkıları eksik kalır" sözlerini kabul etmese de festivalin hatrına dinlemiş oldu.

CEYLAN'I GÖRMEYEN BAYKAL'A



Kategori : POLİTİKA

Whatsapp İletişim