Apoya belalı komşular geliyor

  • Home
  • Apoya belalı komşular geliyor
Apoya belalı komşular geliyor
İmralı Cezaevine gidecek hükümlülerin gidiş vakti yaklaştı. Öcalan'ın yanına gitmesi muhtemel isim listesi şöyle...Abone ol

Adalet Bakanlığı en geç on gün içinde Öcalan'ın komşularının İmralı'ya gönderileceğini açıkladı. Sekiz ya da on hükümlü haftaya İmralı'da olacak.

İmralı'da yapılan yeni infaz kurumu inşaatının bitmesiyle birlikte Öcalan'ın 9 yıllık yalnızlığı da artık son ersağ 2024 a erecek. Mahkumlar suç işlemek amacıyla örgüt kurma yönetme ve kasten öldürme, uyuşturucu madde imal ve ticaretinde bulunma, devletin güvenliğine ve anayasal düzene karşı suçlardan hüküm giyenler arasından seçiliyor.

İmralı'ya gidecek isimler henüz belli olmadı. Ancak Bakanlıkta kurulan komisyon hükümlü belirleme çalışmalarına devam ediyor.

ON GÜN SONRA YOLCULUK BAŞLIYOR

Hükümlüler on gün içinde aşamalı olarak İmralı'ya sevkedilecek ve diğer mahkumlar ayrı odalarda kalacak. Öcalan diğer mahkumlarla cezaevi yönetimi tarafından belirlenecek süre içinde ve havalandırma alanında görüşebilecek.

Öcalan'a komşu olacak isimler henüz netleşmedi ama Abdullah Öcalan'ın yalnızlıktan psikolojisinin bozulduğunun öne sürülmesi üzerine, PKK'lı mahkumlardan bugüne kadar yüzlercesinin, Abdullah Öcalan'ın yanına gönderilmesi için dilekçe verdiği iddia edilmişti.

İşte şimdi gözler İmralı'ya gidecek olan isimlerde. Listede yer alabileceği konuşulan öyle isimler var ki duyanları şaşırtıyor. Üzerinde konuşulan listenin başındaki en çarpıcı isim ise Alaaddin Çakıcı...

O LİSTEDE KİMLER VAR?...
HABERİN DEVAMINDA


[PAGE]

Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim