Yazarlar Fener için neler yazdı?

  • Home
  • Yazarlar Fener için neler yazdı?
Yazarlar Fener için neler yazdı?
Fenerbahçe'de spor yazarları Gaziantepspor maçında alınan mağlubiyetin faturasını Daum'a kestiler. Abone ol

Fenerbahçe'de spor yazarları Gaziantepspor maçında alınan mağlubiyetin faturasını Daum'a kestiler. Birbirinden seçkin kalemlerin Gaziantepspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili analizleri şöyle:

Gürcan Bilgiç (Sabah): Yazık bile denemez

Fenerbahçe, daha önce "Alexsiz'liği" denemişti. Elektrikleri kesilmiş ve beceriksiz bir haldeydiler. G.Antep'de de fark turkey hair transplant package ları olmadı. Bunu fark ettirmek için çabaları da yoktu. Daum da bunların içindeydi, zaten hep öyleydi. Değişim için "risk" almak gerekir. Bunun için de yürek lazım. Sığındığı liman (pahalı futbolcular) bir sürü mazeret üretiyor zaten.
Sekiz haftadır kayıpsız geçen bir serisi var Fenerbahçe'nin. Bu süreçte yenilgileri veya beraberlikleri de olabilirdi. Tıpkı dünkü gibi. Kimse de buna bir şey diyemez. Ligin en zor deplasmanlarından birini oynarken hele. Son dakikalarda yediğiniz golle kaybedilen puana normalde ancak "yazık" denebilir.

Maçı TV'den seyredenler arasından böyle konuşanlar veya yazanlar da olacaktır. Ama Kamil Ocak'taki görüntü ve notlarda Gaziantep kalecisinin yaptığı kurtarış yazmıyor. Fenerbahçe'nin iki bekinin (Carlos-Gökhan) bindirmeleri de yok. Maçı kontrollü oynayıp, topun kendi ayağında kalmasını sağlamak için bilerek yapılan bir temposuzluk da değil bu.
Biraz İstanbul BŞB maçının son dakikalarında vakit geçirirken sarı kart gören Alex'in izlenimleri var. Çaresizlikte ve kadercilikte istikrar var yani...
Sorumluluk alan yok. Mehmet Topuz en isteyeceği yerde, forvetin arkasında yer alıyor. "İlaç" için olsun, bir ver-kaç arasın arkadaşlarıyla...
Ya da orta sahaya yaklaşıp, o etkili driplinglerinden birini göstersin.
Yok arkadaş! Aynı Kazım gibi; kendisi sahada, etkisi formülünde olan bir performans.

Mehmet Demirkol'un yorumu bir sonraki sayfada



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim