Fenerbahçeyi Daum yaktı

  • Home
  • Fenerbahçeyi Daum yaktı
Fenerbahçeyi Daum yaktı
Fenerbahçe'nin yenilgisinde Daum'un sahaya çıkardığı kadro ve ikinci yarıdaki değişiklikleri başrolü oynadı. Abone ol

Daum, G.Antep'te üç puana yakındı ama ikinci yarıdaki Gökhan- Bekir, Vederson-Santos değişiklikleri ile mağlubiyeti sanki çağırdı.

Milli Takım için lige verilen a ersağ üye ol rada Özer Hurmacı'yı Alex'in yerine hazırlayan Daum, dün bu oyuncuyu kulübede oturtup o görevi Mehmet Topuz'a verdi.

Herşeye rağmen ilk yarıyı Semih'in golüyle önde kapatan Fenerbahçe, ikinci devrede rakibin baskısı karşısında sahasına çekildi. Kazım'ın hiç yardım etmediği Gökhan Gönül'ün savunduğu sağ kanattan gelen tehlikeli Gaziantep ataklarını seyreden Daum'un bu bölgeye önlem alması beklenirken, Alman hocanın sahanın en iyisi olan ve sol kanadı iyi kullanıp, golün asistini yapan Vederson'ı çıkarması şaşkınlık yarattı.

SANTOS SEYRETTİ
Onun yerine giren Santos'un savunma yapmaması ve ilk Gaziantep golünü misafir gibi seyretmesi Daum'un yanlışının faturası oluyordu. Daum, sağa hamlesini yaptığında ise Kazım'ı değil, Gökhan'ı çıkarıp Bekir'i sahaya sürdü. Bekir de yaptığı gereksiz faulle, golle sonuçlanan serbest atışı yaratan isimdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim