Müslümanları tek tek fişliyorlar!

  • Home
  • Müslümanları tek tek fişliyorlar!
Müslümanları tek tek fişliyorlar!
İngilizlerin müslümanları fişlediğine ait belge Guardian gazetesinde yayınlandı. Müslümanların cinsel hayatından siyasi duruşuna her şey fişleniyor. Abone ol

İngiltere’de yaşayan masum genç Müslümanların özel bilgilerinin, radikalizme karşı koruma görüntüsü altında depolanarak farklı şekillerde kullanıldığı kaydedildi.

İng search engine optimization iliz gazetesi The Guardian’ın ele geçirip basına sunduğu bir belgeyle, İngiliz hükümetinin Müslüman gençlerini, radikalizme karşı koruma amaçlı çalışmalarının aslında onların özel bilgilerini depolama amaçlı bir program olduğunu kanıtladı.

Elde edilen bilgilerde, yetkililerin, suçsuz Müslümanların siyasi ve dini görüşlerini, onların sağlık durumunu, cinsel hayatına ilişkin kişisel bilgileri gizlice ögrenip onları daha sonra faklı bir şekilde kullandıkları açıklandı.

Kişi hakkında depolanan bu bilgilerin, kişi 100 yaşına gelene kadar tutulduğunu belirten belgelerin Müslüman ülkeleri kızdıracağı öne sürüldü.

İngiltere’de bugünlerde 'insan hakları nerde kaldı?' sorusu sıkca sorulur oldu.

Müslümanları hedefliyen programın iddalarını İngiliz hükümeti yalanlarken, The Guardian gazetesi bu programın oluşumunda aktif rol oynayan yetkililerden, programın Müslümanların düşünce ve inançları hakkında gizli bilgi toplamayı amaçlıyan bir çalışma olduğunu belirtti.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim