Şantajla 7 ay boyunca tecavüz etti

  • Home
  • Şantajla 7 ay boyunca tecavüz etti
Şantajla 7 ay boyunca tecavüz etti
Evli kadının gizli görüntülerini çekti ardından da şantajla tam 7 ay boyunca tecavüz etti. İşte iğrenç plan;Abone ol

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, birlikte olduğu 31 yaşındaki T.M. adlı evli kadının gizlice görüntülerini çekerek, tehditle 7 ay boyunca tecavüz ettiği öne sürülen 36 yaşındaki Ömer K. tutuklandı.

Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'nde oturan evl quanto costa un trapianto di capelli i ve 1 çocuk annesi T.M. geçen yıl eşiyle karşılaştığı sorunlar nedeniyle ayrı yaşamaya başladı. T.M. bir süre sonra komşusu olan ve bir firmada şoför olarak çalışan Ömer K. ile birlikte oldu. Ömer K. odaya gizlice yerleştirdiği kamera ile T.M. ile ilişkisini kaydetti. T.M., bir süre sonra eşiyle barışarak yeniden bir araya geldi. Ancak, Ömer K., evli kadını arayarak, elindeki görüntüleri akrabalarına göndereceği ve internette yayınlayacağı tehdidiyle T.M. ile 7 ay boyunca birlikte oldu. Ömer K., 2 gün önce T.M.'yi arayarak yanına gelmesini istedi. T.M.'nin ilişki teklifini kabul etmemesine sinirlenen Ömer K., T.M.'yi döverek evden attıktan sonra görüntüleri kadının yakınlarına gönderdi.

Dayak yemiş halde polise sığınan T.M. tedavi için hastaneye kaldırılırken, şikayetçi olduğu Ömer K.'nın şantaj, dayak ve tecavüzüne maruz kaldığını söyledi.

Şikayet üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri Ömer K.'yi saklandığı akrabasının evinde gözaltına aldı. Bu kişinin evinde bulunan bilgisayara incelenmek üzere el konuldu. Ömer K. ‘Şantaj, darp ve tecavüz' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim