Su kuyusunda can pazarı!

  • Home
  • Su kuyusunda can pazarı!
Su kuyusunda can pazarı!
İş merkezi inşaaatında çalışan bir işçi 20 metrelik su kuyusuna düştü. Tam 1,5 saat boyunca can pazarı yaşandı. Abone ol

Kadıköy'de iş merkezi inşaatında çalışan bir işçi 20 metrelik su kuyusuna düştü. Kuyuya düşen işçi itfaiyenin 1.5 saatlik çalışması sonucunda kurtarılabildi.

AYAĞI KAYINCA..

19 Mayıs mahallesi İnönü Caddesi Esin sokaktaki yapımı sür baskılı çakmak en bir iş merkezinin inşaatında çalışan usta Kenan Açer(35) ayağının kayması sonucu 20 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Üzerinin açık olduğu ileri sürülen kuyuya düşen işçi içerde beline kadar su içinde mahsur kalırken hemen itfaiyeye haber verildi.

KURTARILMAYI BEKLEDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kuyudaki işçiyi kurtarmak için çalışmalarına başladı. Bu sırada karanlık kuyuda talihsiz işçide kurtarılmayı bekledi. Etrafı güvenlik nedeniyle kapalı olan inşaatın içindeki kuyuya bir vatandaşın düştüğünü duyan meraklı vatandaşlarda olup biteni dışardan izledi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken vatandaşları olay yerinden uzak tutmaya çalıştı.

1 BUÇUK SAAT SONRA KURTARILDI

İtfaiye ekipleri yaklaşık 1.5 saat süren çalışmanın ardından Kenan Açer'i kuyudan çıkartarak ambulanstaki sağlık ekiplerine teslim etti. Ciddi bir sağlık sorunu olmadığı görülen Açer ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı. Aynı inşaatta çalışan bir başka işçide Kenan Açer'in su kuyusu olarak kullanılan kuyuya düştüğünü sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim