Bu alkışlananlar hacı değil PKKlı hain!

  • Home
  • Bu alkışlananlar hacı değil PKKlı hain!
Bu alkışlananlar hacı değil PKKlı hain!
Bahçeli'nin gündeminde dün teslim olan PKK'lılar vardı. Alkışlananlar Mekke'den değil Kandil'den geliyorlardı dedi. Ve sert konuştu. Abone ol

İNTERNETHABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantında AKP'ye yüklendi. Gündeminde Azerbaycan meselesi ve dün teslim olan PKK'lılar vardı.

TÜRKEŞ'İN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Geçen hafta Erdoğan Alparslan Türkeş'in Ermeniler'le yaptığı görüşmeyi hatırlatmıştı. Bahçeli bu hafta ona yanıt verdi. "Başbakan’ın merhum Türkeş’i örnek alması sevindiricidir" dedi ve ama Erd hair transplant cost turkey oğan'ı Türkeş'in bir sözüyle vurmayı da ihmal etmedi: "Kendisine Türkeş'in şu sözlerini de hatırlatıyoruz: Burası Türkiye'dir. Köyümüz, kentimiz neresi olursa olsun Türkiye'dir. Türkiye'de yaşayan herkesin aşireti, etnik kökeni ne olursa olsun hepsinin adı Türk'tür."

ALKIŞLANANLAR MEKKE'DEN DEĞİL, KANDİL'DEN GELİYOR

Bahçeli'nin ikinci gündemi dün teslim olan PKK'lılardı. Bu konuda çok sert konuşan Bahçeli teröristlerin alkışlarla karşılanmasını çok eleştirdi ve "Alkışlarla karşılanan mekkeden dönen hacı kafilesi değildir. Bunlar ellerine şehitlerin, bebeklerin, binlerce vatandaşımızın kanı bulaşmış hain teröristlerdir." dedi.

Bahçeli grup toplantısında şunları söyledi:

AZERBAYCAN KÜSTÜRÜLDÜ

AKP hükümetinin imzaladığı protokollerden sonra yaşananlar, kaygılarımızı haklı çıkarmıştır. Ermenistan’ın sözde soykırımdan geri adım atacaklarına dair en küçük bir işaret yoktur. Bu konuda onlara baskı yapılacağına, Meclis’e imza konusunda baskı yapılacağı anlaşılmıştır.

Hükümetin protokol konusunda halkı ikna edemediği ve Azerbaycan'ı da kandırmaya çalıştığı ortadadır. Ermenistan’ı kazanmak için Azerbaycan’ı kaybetmeyi göze almıştır. Geçtiğimiz haftaki maçta Azeri bayrağının yasaklanması, Azeri kardeşlerimizin haklı tepkisini çekmişti.

Bakü’deki şehitlikte yaşananlar da bizi yaralamıştır. Hükümetin Ermenistan’la yakınlaşmasındaki üslüp ve yöntem sizleri de öfkelendirmiş olabilir. Bu konudaki tepkilerin mukaddesata saygı içinde kalması şarttır. Bu tepki aramızı açmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürecektir.

TÜRKİYE AKP'DEN İBARET DEĞİL



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim