İntihardan kurtarırken öldüreceklerdi!

  • Home
  • İntihardan kurtarırken öldüreceklerdi!
İntihardan kurtarırken öldüreceklerdi!
30 yaşındaki adam çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihar ederken değil ama az daha kurtarılırken ölecekti. Abone ol

Hatay'da, çıktığı çatıda intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Ş.A., kurtarılmak istenirken çatı demirlerinin arasına sıkışınca az daha 6 katlı binadan düşüyordu.cricket çakmak r>
Apartmanın çatısına çıkan işsiz Ş.A.'yı görenler durumu polise bildirdi. Çatıdaki atermit kaplamanın üzerinde duran Ş.A.'nın atlama ihtimaline karşı olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yastığı açtı, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı.

İşsizlik nedeniyle bunalıma giren Ş.A., kendisine iş bulunmaması halinde intihar edeceğini söyledi. Sigara ve çay ikram edilen Ş.A.'nın kolundan tutan bir görevli aşağıya çekmek isteyince ayağı kayan geç atermit kaplanının demirlerinin arasına sıkıştı. 6 katlı binadan düşme tehlikesi de atlatan Ş.A. güçlükle aşağıya indirildi.

Bir polis de dengesini kaybedince çatından düşmekten sonra anda dengesini sağlayarak kurtuldu. Uzun uğraş sonucu çatıdan indirilen Ş.A., kendini yerden yere attı. Güçlükle kontrol edilen Ş.A., sakinleştirici iğne yapılarak Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim