Meclisi rahatsız eden adam!..

  • Home
  • Meclisi rahatsız eden adam!..
Meclisi rahatsız eden adam!..
Meclis'teki seks skandalını anlatan personel herkesi peşine taktı. Meclis yönetimi ise olayın ortaya çıkmasından rahatsız..Abone ol


ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- TBMM'de bazı yöneticilerin de adının karıştığı, yönetici yakınlarının Meclis'te taşeron olarak hizmet veren Adalı temizlik firmasının bazı elemanları ile aşk ilişkisini de içeren iddialar ile ilgili haberimiz Meclis'i karıştırdı. Eski bir personelin; soruşturma konusu olan şikayet ve ihbar mektubunun ayrıntılarının haber olması TBMM yönetimi tarafından 'Meclis'e zarar vermek' olarak değerlendirilirken, Meclis'te haber yayınlandıktan sonra çok sayıda yeni ihbar ve bilgi ortaya çıkmaya başladı.

PEŞİNE DÜŞTÜLER ekrem seyfullah
Temizlik firmasından HYE isimli kadınla ilişkisi olduğu için hakkında soruşturma açılan ve daha sonra 'yalnızca kendisinin değil başka çalışanların da bu tür ilişkilerde olduğu; müdür yardımcısının oğlunun Meclis'te grup seks yaptığı" iddiasını ortaya atan eski personel İzzet Özdem'in iddialarının soruşturma konusu olduğunun İNTERNETHABER'de yayınlanmasından sonra; Meclis eski çalışanının peşine düştü.

KİMLİKLERİ YENİ ALINDI
Milli Eğitim Bakanlığı'na sürülen ancak TBMM'ye giriş çıkış belgeleri ve TBMM Personeli olduğuna dair belgeliri teslim alınmayan, İzzet Özdem, bugün TBMM Ek binasına soruşturmayı yürüten muhakkik ile görüşmeye gittiği sırada görevli polislerce alıkonuldu. Kendisinde bulunan kimlik ve giriş kartlarını isteyen polis, uzun süre tutanak tutmadan kimlikleri almak için ısrar etti. Ancak; tutanaksız kimliklerini teslim etmeyen İzzet Özdem, devreye Personel Daire Başkanı Nedim Küçüker'in girmesi ile kimliklerini tutanak karşılığı teslim etti.

HABER ÇIKINCA TALİMAT VERİLDİ
Öte yandan Meclis'ten sürülen personel İzzet Özdem'den TBMM kimliği ve giriş kartlarının teslim alınmasına ilişkin talimatın, İNTERNETHABER'de iddialara ilişkin haber yapılmasından sonra yapıldığı öğrenildi.

TEHDİT ALIYORUM
Haberin yayınlanmasından sonra kendisini çok sayıda basın mensubu, polis ve TBMM çalışanının aradığını İNTERNETHABER'e anlatan İzzet Özdem, "dolaylı ve imalı olarak susması gerektiği' yönündeki telkinlerin yanı sıra akşam saatlerinde tehdit telefonu aldığını da ileri sürdü. Özdem, "Ankesorlu telefon kulubesinden arandım. Beni ölümle tehdit etti. Görüşmeye çağırdım ama kapattı telefonu. Kim olduğunu anlamadım. Ama tehdit ediliyorum" dedi.

YANLIŞ KİŞİ
TBMM içinde yoğnu şekilde konuşulan ancak açıktan hiç bir yöneticinin yorumlamadığı iddialar ile ilgili; "bu tür olayların daha önce duyulduğu ve konuşulduğu" dile getiriliyor. İddiaları ortaya atan İzzet Özmen'in ise, "yanlış bir kişi olduğu, çok sık olay çıkarttığı, bir çok kez ceza aldığı" da gelen bilgiler arasında. TBMM Başkanlığı da Özdem'in; 17 adet disiplin suçu olduğu bilgisini vermişti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim