Denizlinin hedefi mutlak 3 puan

  • Home
  • Denizlinin hedefi mutlak 3 puan
Denizlinin hedefi mutlak 3 puan
Almanya temsilcisi Wolfsburg'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Denizli, puan için geldiklerini söyledi. Abone ol

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. maçında yarın Almanya temsilcisi Wolfsburg'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, Almanya'ya puan için geldik hair transplant turkey cost lerini söyledi.

Mustafa Denizli, Wolfsburg Arena Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında üç puanın peşinde olduklarını ifade ederken, yarınki maçta Türkiye ile Almanya'nın şampiyon takımlarının karşı karşıya geleceğini söyledi. Denizli, "Alınacak her puan son derece önemli ama ben bu tür hesaplar yapmam. Bizim her maçtaki oyun anlayışımız üç puan üzerinedir." diye konuştu.

Wolfsburg maçının puan barajını yakalamak açısından son derece önemli olduğunu hatırlatan Denizli, "Yarın ekibimin bunu gerçekleştiren bir mücadele ortaya koyacağına ve başaracağına tüm kalbimle inanıyorum. Kısacası buraya puanlar veya en kötü şartlarda puan almak için geldik ve bunu başaracağız." şeklinde konuştu.

Tamam mı, devam mı demek için altı maçın da sonuçlanması gerektiğini belirten Denizli, "Bu maçların İstanbul ayağı oynanmadan tamam ya da devam demek doğru olmaz." dedi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim