Arda Turanı şoka sokan soru

  • Home
  • Arda Turanı şoka sokan soru
Arda Turanı şoka sokan soru
Dün Florya'da bir açılış vardı, tüm gazeteciler oradaydı. Başkan Adnan Polat onların önünde Arda'ya öyle bir soru sordu ki;Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kritik F.Bahçe derbisi öncesi kaptanı Arda Turan’ı adeta şoka soktu.. Florya’da dün GSYİAD tarafından yaptırılan altyapı hizmet binasının açılışında biraraya gelen ikil cinsel takviye inin yaşadığı diyalog orada bulunan medya tarafından bile anlamlandırılamadı.

DÜN GECE KAÇTA YATTIN?

Olay şöyle gelişti. Binanın önünde duran Adnan Polat’ı gören Arda, hemen başkanın yanına gitti. İkili selamlaşır selamlaşmaz Polat, medyanın kendilerine yakınlığını bile bile “Arda dün gece kaçta yattın?” diye sorunca 23 yaşındaki futbolcunun suratı bir anda düştü ve “Başkanım bu düelloyu gazetecilerin önünde yapmasak” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Fakat basın mensuplarına rağmen başkan, aynı soruyu tekrar sorunca kaptan da manalı bir cevap verdi: “02.00’de başkanım. Zaten zor kalktım.”

ARDA'NIN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SIKINTILAR

Yaşananlar, dışarıdan bakıldığında ’normal’ olarak yorumlanabilir ama işin aslı çok başka. Yaklaşık 1 haftadır sarı-kırmızılı yönetimin Arda’nın özel hayatıyla ilgili sıkıntıları tavan yapmış durumda. Hatta futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, kaptanla bu konuyla ilgili bir görüşme bile yaptı..

DEV DERBİ ÖNCESİ GÖVDE GÖSTERİSİ



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim