Türkten abartmayın mesajı

  • Home
  • Türkten abartmayın mesajı
Türkten abartmayın mesajı
Eve dönen PKK'lılar için DTP dev bir organizasyon düzenledi. Ahmet Türk partililere önemli uyarılarda bulundu.Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk, çabaların demokratik bir Türkiye için olduğunu belirterek, bu ortamda Kürt ve Türk halkının sevgi ile kucaklaşacağını ifade etti.

DTP Genel Başkanı Türk, "Bin yıldır birlikte yaşıyoruz. Özgür, eşit, kardeşçe yaşamayı esas turkey hair transplant cost alıyoruz. İsteğimiz özgürlük, kardeşliktir. Birileri bu sürecin önünü tıkamak için farklı senaryolar üretiyorlar. Türkiye bölünecek diyorlar. Türkiye demokratik ve özgürlükle bölünmez, daha da güçlenir. Bunu başarırsak Ortadoğu'yu da demokratikleştiririz." dedi.

Diyarbakır Batıkent Meydanı'nda, dağdan inen PKK'lıların karşılanması sırasında konuşan Ahmet Türk, toplanan on binlere duygularına kapılmamaları uyarısı yaptı. Ahmet Türk, bugünün barışın günü olduğunu belirterek, kalabalığa şu uyarıyı yaptı:

"Bugün sizler kadar coşku doluyum, heyecanlıyım. Heyecan ve coşkunuzu anlıyorum. Bu coşku, barış, özgürlük, özgür yarınların coşkusudur. Aynı duyguları taşıyorum. Aynı duygularla karşınızdayım. Ama şunu görmek gerekiyor. Artık duygularımızla hareket etmemeliyiz. Ortak aklı ortaya çıkarmak için birlikte hareket etmeliyiz. Barışı sağlamak için yollardayız. Dilimiz barış dilidir. Bugün barışçıl bir sürecin gelişmesi konusunda belki bu ilk adımdır. Barış güzeldir, onurludur, kutsaldır. Ama kendimizi kandırmayalım. Burada mücadelemiz kahramanlık için değil, gerçek bir barış sağlamak içindir. Bu mücadelede yenilmek de yok, yenmekte yok, barış var."

MİTİNGTE CHP'YE ELEŞTİRİ
VAR...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim