İşte gizlice dinlenen 18 ünlü isim

  • Home
  • İşte gizlice dinlenen 18 ünlü isim
İşte gizlice dinlenen 18 ünlü isim
İşçi Partisi'nin yayın organı Aydınlık Dergisi basıldı. CD'ler toplandı! Erdoğan'ın gizli ses kayıtlarının yanı sıra daha birçok ünlü isme ait kayıtlar var!Abone ol

Aydınlık dergisinde ele geçen CD’lerde, Başbakan Erdoğan’dan KKTC Cumhurbaşkanı Talat’a, bakanlar ve belediye başkanlarından ABD’li yetkililere kadar onlarca kişiye ait konuşma kaydı var. 1999-2004 dönemine ait konuşmaları kimin kaydettiği ise henüz netleşmedi

İŞTE DİNLENEN İSİMLER İşte CD’lerde yer alanlar hair transplant in turkey
- Tayyip Erdoğan
- Cemil Çiçek
- Ali Babacan
- Hilmi Güler
- Egemen Bağış
- Mehmet Ali Talat
- Kadir Topbaş
- Melih Gökçek
- Remzi Gür (İşadamı)
- Münci İnci (Avukat)
- Cüneyd Zapsu
- Alvaro De Soto (BM Kıbrıs Özel Temsilcisi)
- John Hanford (ABD Dışişleri yetkilisi)
- Bülent Alirıza (CSIS Türkiye Temsilcisi)
- Yalçın Balcı
- Murat Yetkin (Gazeteci)
- Serdar Denktaş
- Hakan Aygün (Gazeteci)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, dönemin KKTC Başbakanı Mehmet Ali Talat’la yaptığı telefon görüşmesinin kayıtlarının Aydınlık dergisinde yayımlanmasının ardından başlatılan adli soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, dergide yapılan aramada ele geçirilen ses kayıtlarının tasnifi büyük ölçüde tamamlandı.

İncelemeler sonunda, Erdoğan’ın Talat’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yakın dostu işadamı Remzi Gür ve avukat Münci İnci ile yaptığı görüşmelerin de kayda alınarak saklandığı ortaya çıktı.

ERDOĞAN'IN YAKINLARI DA DİNLENMİŞ

Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıların talimatı sonrasında yapılan aramalar çerçevesinde Aydınlık dergisinin merkezinde bazı telefon görüşmelerine ait ses kayıtlarının yer aldığı CD’ler ele geçirildi. İstanbul Emniyeti’nce yapılan teknik çalışmalar sonrasında, ses kayıtlarının içinde, Erdoğan, danışmanı Cüneyd Zapsu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait telefon görüşmeleri olduğu anlaşıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim