Yeşilçay 500 binin üzerine mi yattı?

  • Home
  • Yeşilçay 500 binin üzerine mi yattı?
Yeşilçay 500 binin üzerine mi yattı?
Nurgül Yeşilçay ve eşi hakkındaki parasal iddialara bir yenisi daha eklendi. Bu kez Yeşilçay'ın 500 bin liranın üzerine yattığı söyleniyor. Abone ol

Pastel Film’le geçen yıl el sıkışan, 10 bölümün parasını peşin alan Yeşilçay başka bir şirketin film teklifini reddetti. Ama aldığı 500 bin lirayı geri ödemeyi reddetti.

Oyuncu turkey hair transplant package Nurgül Yeşilçay’la geçen yıl anlaşma yapan Pastel Film, ünlü oyuncunun isteğine uygun senaryoyu oluşturmak için bir kaç senaryo grubuyla birden çalıştı.

Aylar süren çalışmaların ardından bir projede karar kılan Yeşilçay, hazırlıklar başladığı sırada TMC Film’in teklifini kabul etti.

Yeşilçay, Murat Yıldırım’la başrol oynayacağı projeyi çok beğendi. Yeşilçay, ilk birlikte olduğu adamdan intikam almaya çalışan Doğulu bir genç kadını canlandıracağı proje için hemen hazırlıklara başladı. Yeşilçay’ın TMC Film ile çalışmalara başlaması, daha önce sözleşme yaptığı Pastel Film’in sahibi Yaşar İrvül’ü kızdırdı.

500 BİN LİRAYI GERİ VERMİYOR

Yeşilçay’a çekilecek proje için aylar önce 500 bin TL veren İrvül, yaşanan gelişme üzerine Yeşilçay’dan parasını geri istedi. Ancak Yeşilçay, parayı hemen ödeyemeyeceğini iletti. Bunun üzerine ünlü oyuncuyla son bir kez daha görüşme yapmaya karar veren yapımcı, anlaşma sağlanamadığı taktirde yasal haklarını kullanacağını açıkladı.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim