Bu tecavüze komik savunma!

  • Home
  • Bu tecavüze komik savunma!
Bu tecavüze komik savunma!
Polis kılığındaki kişiler ellerini kollarını sallayıp, bardan kadını kaçırıp tecavüz etmişti. O sanıklar kendilerini savundu. Abone olİstanbul Avcılar'da bir müzikholü polis kılığında basıp, kaçırdıkları Cansever K.'ya saatlerce tecavüz ettikleri iddiasıyla 4 arkadaşı ile birlikte yargılanan Yusuf Kılıç'tan komik savunma:  “Ben mert ve delikanlı biriyim. Bir Anadolu çocuğuna tecavüz yakışmaz”

70 MİLYONA REZİL OLDUM Sanık Y metal kalem usuf Kılıç olayın olduğu müzikhole daha önce birçok kez gittiğini ve orada kendisinin dövüldüğünü iddia ederek “Ben mert ve delikanlı biriyim. Bir Anadolu çocuğuna tecavüz yakışmazCansever benim 10 yıllık kız arkadaşımdır. Ona tecavüz edilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğimi bilir. Kendimi öldürtürüm yine de yapmam. 70 milyona rezil oldum. Kendisi aynı zamanda komşumdur. Burada herkesin gözü önünde kendisinden özür diliyorum. Beni affetmesini istiyorum. Çıkınca yine yüzyüze bakacağız çünkü” dedi.

ARKADAŞIMIN KIZ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETMEM

Sanık Cesim Gelturan ise “Mağdure arkadaşımın kız arkadaşıdır. Ben arkadaşımın kız arkadaşına hem de onun yanında tecavüz etmem. Kimse etmez. O barda 20-30 kadın vardı. Tecavüz amaçlı gitsek oraya başka kızları da alırdık. 100-150 TL'ye sahip olabileceğim kadına kesinlikle tecavüz etmem” diye konuştu.

Yusuf Kılıç, davacı olan Cansever K.'dan özür diledi. Cansever K. ise sanıkların kendisine para teklif ederek davadan çekilmesini istediklerini ancak bunu kabul etmediğini söyledi.

MÜZİKHOLÜ BASIP KAÇIRDILAR

Milliyet'in haberine göre; Avcılar'da 2008 yılının Ağustos ayında polis kıyafetli 6 kişi, Esen adlı müzikholu basmış, 3'ü kaçırdıkları Cansever K.'ya saatlerce tecavüz ettikleri iddiasıyla yakalanarak tutuklanmışlardı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim