Gaziye teröristi değiştiler

  • Home
  • Gaziye teröristi değiştiler
Gaziye teröristi değiştiler
Bahçeli'nin sınır açılımına tepkisi çok sert şekilde sürüyor. Bugün tonunu daha da yükseltti ve yine Erdoğan'a çattı!Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü üyelerinin teslimi sırasında yaşanan görüntüleri eleştirdi ve tavrını çok sert bir şekilde koydu: "Gazi ile terörist, AKP'nin lügatinde yer değiştirmiştir. Ne hainlerde bir teslimiyet, mahcubiyet ve nedamet hissi vardır; ne de bunları kucaklayan Başbakan Erdoğan'da utanma, sıkılma ve pişmanl fosforlu kalem ık emareleri görülmüştür."

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin, ''tarihinde yaşamadığı bir yönetim sefaletine, güvenlik rezaletine ve ihanet tablosuna'' son günlerde yakından şahit olduğunu ileri sürdü.

Devlet Bahçeli, ''Hükümetin 'yıkım projesi' yaşanan gelişmelerle birlikte saklanılamayacak boyutlarıyla açılmış ve bütün hıyanet ortaya dökülmüştür. Milli beka, milli kimlik, milli varlık ve kardeşlik için duyduğumuz kaygı verici gelişmelerin tamamı ve öngörülerimiz maalesef gerçekleşme yolunda hız kazanmıştır'' ifadelerini kullandı.

İMRALI CANİSİNİN YOL HARİTASI ALKIŞLARLA HABUR'DA KESİLDİ

''İyi şeyler olacak'' sözünden itibaren son altı ay boyunca yaptıkları bütün ikazların şimdi yerine oturmaya ve milletin süreci daha net görmeye başladığını belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

''Temas, diyalog, iş birliği, görüşme adı altında partimize ısrarla yapılan çağrıların hangi anlamı taşıdığı, hangi kirli niyetin ortağı yapılmak istendiği de gün ışığına çıkmıştır.

Başbakan Erdoğan'ın 'açılım', İmralı canisinin 'yol haritası' adını verdiği yıkım sürecinin kurdelesi 'devlet kararı' kılıfı ile Kandil kadroları tarafından alkışlarla Habur sınır kapısında kesilmiştir. Öteden beri iddia ettiğimiz gibi AKP ve PKK iş birliği, Başbakan ve İmralı dayanışması bütün yönleriyle gün ışığına çıkmıştır.

PKK'YA MİSAFİR MUAMELESİ YAPILDI



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim