THY yolcularının ödü patladı

  • Home
  • THY yolcularının ödü patladı
THY yolcularının ödü patladı
THY uçağında bir kadın yolcunun ateşi çıktı. Herkes çok korktu. İşte o hastanın durumu bugün belli oldu.Abone ol

Türk Hava Yolları'nın (THY) dün sabah Addis Ababa-İstanbul seferini yapan uçağında ateşi yüksek olduğu için domuz gribi paniği yaşanmasına neden olan kadın yolcunun, akut faranjit has search engine optimization tası olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'dan dün sabah saat 06.40'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen TK-1147 sefer sayılı THY uçağında, bir kadın yolcunun ateşinin yükselmesi üzerine domuz gribi şüphesiyle uçakta önlem alındı.

Uçakta yolcu olan Dr. Hayri Gözlükgiller tarafından muayene edilen kadın yolcunun ateşinin yüksek olduğu görülünce, diğer yolculardan ayrılarak ayrı bir yere oturtuldu ve yolculara maske dağıtıldı.

Uçak, Atatürk Havalimanı'na inince, Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü Atatürk Havalimanı Denetleme Merkezi sağlık ekipleri tarafından karantinaya alınan kadın yolcu, burada ayrıntılı muayeneden geçirildi.

Yapılan muayene sonucunda, yolcunun ateşinin 37,3 derece olduğu ve akut faranjit enfeksiyonu geçirdiği tespit edildi ve domuz gribi şüphesi görülmemesi üzerine evine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim