Fener Bükreşten şen döndü

  • Home
  • Fener Bükreşten şen döndü
Fener Bükreşten şen döndü
Steaua Bükreş'e konuk olan Fenerbahçe Kazım'ın ayağından bulduğu golle evinde 3 puanla dönmeyi başardı... Abone olUEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü sınavında Steaua Bükreş'le karşılaşan Fenerbahçe, Kazım'la rakibini vurdu. Deplasmanda rakibini tek golle geçen sarı kanarya böylece H Grubu'nda trapianto di capelli turchia zirveye yerleşti!..

Avrupa macerasına Twente mağlubiyetiyle başlayan, ancak Sheriff galibiyetiyle moral bulan sarı kanarya, Kazım'ın golüyle Steaua Bükreş'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

İlk yarıda rakip kaleye müthiş bir baskı kuran ve sayısız gol pozisyonuna giren Fenerbahçe, fırsatları değerlendiremeyince devreye golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya da iyi başlayan sarı lacivertli temsilcimizde  Alex, Güiza, Semih ve Deivid'in yokluğunda hücumda büyük sıkıntı yaşarken beklenen gol 59. dakikada Kazım'dan geldi.

Romanya temsilcisi, golden sonra ataklarını sıklaştırırken 66. dakikada bir topları da direkten döndü. Ancak Steaua Bükreş aradığı golü bulamadı ve 90 dakika Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardından puanını 6'ya çıkaran Fenerbahçe, H Grubu'nda zirveye çıkarken Steaua Bükreş 2 puanda kaldı.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim