Kadıköyde Fenerbahçe klasiği

  • Home
  • Kadıköyde Fenerbahçe klasiği
Kadıköyde Fenerbahçe klasiği
Kadıköy'de ezeli rakibi G.Saray'ı konuk eden Fenerbahçe 3 puanı 3 golle alarak liderliğini sürdürdü.Abone ol

Olaylar, tartışmalar, kırmızı kart... Ve dev derbide son gülen Fenerbahçe!.. Kadıköy'deki 10 yıllık gelenek bu sezon da bozulmadı. Galatasaray, 10 kişi tamamladığı maçta Fener Promosyon Kalem bahçe'ye Alex ve Güiza'in golleriyle 3-1 mağlup olarak zirve takibinde ağır yara aldı. Daha maç öncesi başlayan olayların damga vurduğu derbi yine çok konuşulacak

Derbinin henüz 3. dakikasında F.Bahçe'nin bulduğu gol, topun dışarıdan çevrildiği gerekçesiyle sayılmadı. İlk düdükten itibaren Galatasaray karşısında müthiş bir baskı kuran sarı lacivertli ekibin aradığı golü bulması da gecikmedi.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Vederson'un soldan çevirdiği topu Carlos bıraktı. Arka direkte bom boş kalan Alex, topu G.Saray ağlarına gönderdi ve derbide takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda hücum hattıyla ünlü G.Saray, 3. bölgede bir türlü istediğini yapamadı. Semih'in yokluğunda derbiye çıkan Kazım ve Alex'li F.Bahçe ise farkı açmak için girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı F.Bahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim