Ertuğrul Sağlamdan Toroğluna cevap

  • Home
  • Ertuğrul Sağlamdan Toroğluna cevap
Ertuğrul Sağlamdan Toroğluna cevap
Ertuğrul Sağlam, spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun kendisi hakkındaki yorumlarına tepki gösterdi. İşte Sağlam'ın sözleri... Abone ol

Geçtiğimiz sezon devre arasında göreve başladığımdan itibaren çok iyi performans gösterdik. yeni sezonda bu çıkışı yakalayınca şehir olarak da iyi şeyler yaptık. Akıllı transferler yaptığımızı söyleyebilirim. Bonservis parası vermeden transferleri gerçekleştirdik. 6 oyuncu aldık, bunların hiçbirine bonservis bedeli ödemeden kulübün mali düzeyi ile doğru orantı fosforlu kalem lı bir transfer politakası izledik.

Kongreden dolayı transferde geç kalmıştık. Öncelikle kişiliği, karakteri iyi olan oyuncuları aldık. Sonuçta bizim elimizde yıldız diyeceğimiz oyuncu yok. Taraftarımız sorumluluk almaya başladı. Şuanda önemli bir yerdeyiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki; buraya kolay gelmedik. Kolay da bırakmayacağız. Öncelikle bulunduğumuz yeri koruyacağız.

Takımda işini iyi yapan, birbiriyle çok iyi anlaşan, sıkıntılı ortamlara da ayak uydurabilen insanlar var. Tabii olduğumuz yerde kalmak kolay olmayacak. Ekonomik anlamda çok iyi takımlarla mücadele ediyoruz. Temel unsurları yakalamaya başladık. Mali açıdan çok rahat değiliz. Şehrin biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Şuanda ekonomik anlamda para döken bir çok takım var.."


Lig TV'nin usta yorumcusu Erman Toroğlu'nun kendisi hakkındaki yorumlarına da değinen Sağlam sözlerine şöyle devam etti...

"Erman Toroğlu benim hakkımda bazı ifadeler kullanmış. Çok maçta canımız yandı. Ben bir gün hakemleri zor durumda bırakacak açıklamalarda bulunmadım. Biz de insanız! Hakemlere itiraz ediyoruz, doğaldır.. Ama rendice edici açıklamalarda bulunmadık. Komuoyunda oluşturuduğumuz imajdan dolayı böyle durumlarda dikkatli oluyoruz. Bizim hakemlerimiz şahsiyetsiz insanlar da değil. Onlara öyle davransam, beni zaten orada bırakmazlar. Hepsi gururlarını düşünen insanlar. Erman hocaya kim nasıl bilgi verdiyse, asılsız olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu konu yüzünden üzüldüm açıkcası..."



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim