Hıncal Uluç bomba gibi döndü

  • Home
  • Hıncal Uluç bomba gibi döndü
Hıncal Uluç bomba gibi döndü
90 Dakika programı ani bir şekilde bitirildikten sonra bir süre ekranlara ara veren Hıncal Uluç, bu akşam tekrar izleyiciyle buluştu Abone ol

NTV Spor'da yayınlanan 'Kırmızı Çizgi' programıyla ekrana dönen Hıncal Uluç, Fenerbahçe Galatasaray derbisini yöneten hakem Bünyamin Gezer'i topa tuttu..

Uluç şöyle konuştu:

"Hakem Bünyamin Gezer, yardımcısının kafası yarılmışken maçı oynatarak büyük bir yanlış yaptı.. Haa ben de hakem olsam o maçı oynatırdım. Çünkü bilirdim ki bu m tokai çakmak açı iptal etsem Federasyon ve MHK arkamda durmazdı.. Bu maç Ali Sami Yen'de olsa ve aynı olaylar gerçekleşse Aziz Yıldırım takımını alır giderdi ve o maç tekrar edilirdi.. Ama aynı basireti Adnan Polat gösteremedi.."

MAÇI HAKEMLER KATLETTİ

"Bu Galatasaray'ı dünkü futboluyla her takım yenerdi. Ancak maçın 12. dakikada bariz ofsaytı görmeyen yardımcı hakem maçın fitilini ateşleyen adam. oldu. Bünyamin Gezer yardımcısına uydu ve daha ilk yarıda 2 sarı karttan atılması gereken Emre'yi oyunda tuttu"

FENER GALATASARAY'I RAHAT YENERDİ

"Ofsayt gol verilmese de Fenerbahçe, Galatasaray'ı yine yenerdi. Maç boyunca Fenerbahçe Galatasaray'ı perişan etti.. Maçın en iyi adamı Kazım'dı.. Tüm Galatasaray defansını perişan etti.. Haa maç 2-2'de bitebilirdi Aydın o golü atabilseydi.. Kazım her zaman yaptığı vuruşları dün tekrarlasa tarihi hezimet olurdu.. Galatasaray'ın bu kadar kötü olduğunu zaten biliyordum. Bunu yazınca herkes bana kızdı.. Ben Galatasaray'ın yan ve geri paslar yüzünden başına iş alacağını biliyordum.. Nitekim Franco'nun kısa pasını Alex kaptı nefis te vurdu ama kaleci son anda kurtardı.. Rijkaard oyunu okuyamıyor. Ben Servet'in auta çıkan topu bile kaptıracağını biliyordum yazdım ama Rijkaard bunu göremedi"

AZİZ YILDIRIM MALINI BİLİYOR

"Aziz Yıldırım Türk basınını avucunun içine aldı. Korkuyla tehditle genç muhabirleri bastırdı. O yüzden artık kimse onu eleştiremiyor.. Aziz Yıldırım artık malını biliyor"



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim