Cin artık şişeden çıktı

  • Home
  • Cin artık şişeden çıktı
Cin artık şişeden çıktı
DTP'liler "cin şişeden çıktı" diyor. PKK'lıların dönüşünü şölen havasında kutlamada kararlılar.Abone ol

DTP İstanbul İl Başkanlığı Almanya'dan gelecek PKK’lıların karşılama şöleni için valiliğe açık tarihli başvuru yapacak.

DTP İl Başkanlığı ile Avrupa'dan gelecek guruplar için İstanbul'da düzenlenecek karşılama şöleninde zerre kadar taviz vermeyeceklerini belirtti.

Barış ve Demokratik Çözüm Platformu adına DTP il Başkanlığında basın açıkla seo ması yapan Volkan Akyıldırım “. Yeniden tutup şişeye koymak olanaksızdır“ dedi.

Volkan Akyıldırım “ Ancak AKP hükümetinin talimatı üzerine yasal zorunluluk durumunda olana ‘Türkiye'ye giriş izin belgesi “ Almanya'daki TC Büyük elçiliği tarafından verilmeyince barış gurubunun uçuşu olanaklı olmadı. Belirsiz bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Elçilikle sorunlarını ne zaman çözer ve ne zaman hareket ederlerse biz de kararlılık ve coşkumuzdan zerre kadar taviz vermeden geldikleri gün programımızı uygulamaya koyacağız” dedi.

ŞÖLENİMİZİ YAPACAĞIZ
İstanbul DTP İl Başkanlığı Eş Başkanı Çiğdem Uçar basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken yapılacak şölenle ilgili ”Tarihte bir netliğimiz yok. Avrupa'daki gurubuz toplantı yapacak. Şölen diye nitelendirdik, ama miting alanı olduğu için miting diye nitelendiriliyor. Şölenimizin başvurusunu Zeytinburnu Kazlıçeşme için yapacağız. Bu gün heyetimiz başvuru yapacak. Tarih belli olmadığı için açık bırakacağız. Trafiği aksatmadan havaalanında karşılama yapacağız. Avrupa’dan gelecek gurubuz için bir heyetimiz var. Valilik izin vermese de kararlılığımızı göstermek için biz başvurumuzu yapacağız. Varsa ret eden valilik olsun. Bölgede yapılacak etkinliklere halk bütün olarak katılıyor. Barış gurupları geldiği için tüm halk orada olacaktır. Bizlerde güvenli olması için gereken başvurumuzu yapacağız” dedi.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim