DTPden Turguta seks cevabı

  • Home
  • DTPden Turguta seks cevabı
DTPden Turguta seks cevabı
DTP Kadın Meclisi Rojin'e destek çıkarken Serdar Turgut'a yüklendi. Öyle sözler söylendi ki Turgut şok olacak..Abone olİNTERNETHABER

ANKARA-Akşam gazetesi yazarı Serdar Turgut, terörist olma hayalini ve Rojin'i dağa kaldırarak seks kölesi yapmak istediğini yazmıştı. Bu yazı üzerine Akşam gazetesi Rojin'den özür d seo iledi. Ama tepkiler dinmedi.

DTP Kadın Meclisi'nden yapılan açıklamada Rojin'e tam destek vereceklerini ifade ettiler. Serdar Turgut'u ağır bir şekilde eleştiren açıklama şöyle:

"Kürt kadınlarının mücadelesini makalesinde düşmanca saptırmaya çalışan şahıs aslında kendi geri seviye ve ahlaki düzeyini ortaya koymuştur. Lümpen düşmanlık bu çapsızlığın adıdır. Bu düşmanlığını sanatçı Rojîn şahsında somutlaştırarak bütün kadınlara saldırmıştır. Biz bu saldırıyı nefret kınıyoruz ve Rojîn’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rojîn’in vereceği hukuksal mücadele sürecinde de yanında olacağımızı belirtiyoruz.

Kürt kadınına ve Rojîn’e karşı yapılmış olan bu saldırıya karşı gereken hukuksal ve siyasal mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Unutulmamalıdır ki Serdar Turgut gibilerden onurlu olmalarını talep etme hakkımız vardır ve insanlığı kendi şahıslarında bitirme hakkını onlara vermiyoruz. "



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim